Korai magömlés/Péniszen lévő kis mirigyek

Üdvözlöm doktornő/úr. Az lenne a problémám, hogy 3 éve élek már szexuális életet, 3 komolyabb kapcsolatom volt, most 19 éves vagyok és korai magömlésben szenvedek, legelső 5-10 alkalommall oly mértékű volt, hogy be sem tudtam tenni a péniszemet, mert már amikor a közelében voltam, akkor már elmentem, mostmár ha beteszem utánna fél percig bírom.

Régebben ha "vizeltem" akkor, v nem sokkal utánna erős szúró fájdalmam volt kb ott ahol a lányoknak a hüvelynyílásuk van, akkoriban kevés vizet ittam, manapság megiszom a napi 2, 5 litert, mostanában nem tapasztaltam ilyen tünetet, ennek lehet köze a korai magömlésemnek? Valamint van hosz szeretkezés után fáj a péniszem makk része, illetve olyan mintha a péniszemben a hugycsó is fájna, de ez ritkán fordul elő, ennek lehet köze a korai magömlésemnek?

Nagyon sokat szenvedtem a korai magömlés miatt, és próbáltam is ellene tenni, de nem tudtam, és már nagyon zavar, tudom hogy nem szabadna, de zavar, és próbálom valami testi rendelenességre fogni, pl. gyulladás, de tudom h agyban dől el az egész, de remélem h nekem nem iylen problémám van, és elmúlik hipp hopp! és sajnálom barátnőmet, m ert tudom h így nem jó neki!:( Ha tudnak segítsenek legyen szívessek

A Kérdés címében lévő mirigyek pedig arra utalnak, hogy a péniszem alső felében úgy az alsó 1/4-ében tele van ilyen kis pattanásokra hasonló puklikkal, kicsi és sok, és nem lehet őket kinyomni, valamint egy kis csíkban felmennek ezek a puklik a péniszem végére is

Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

Tiszetlt Kérdező!

A korai magömlésnek számos fizikai, illetve lelki oka lehet. A betegek nagyrésze úgymond "kinövi", de mindenképpen, ki kell zárni egyébb okokat (pl fertőzés, gyulladás).

A húgycsőégés, fertőzésre is utalhat, további kivizsgálást érdemel.

Az Ön által leírt "puklik" valószínűleg nem komoly elváltozások, úgynevezett faggyúmirigyek, ezek sebészeti teendőt nem igényelnek, sőt kezelést sem. De mivel az elváltozást nem láttam, feltétlenül forduljon bőrgyógyász szakorvoshoz, aki biztos diagnózist tud Önnek adni.

Az előző két probléma miatt pedig mindenképpen forduljon Urológus  szakorvoshoz. 

 

Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
Kérdés: 2010. március 01., 21:28; Megválaszolva: 2010. március 01., 21:28
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen
Bizsergő érzés a péniszben
Prosztata