• Here fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        T. doktor úr/hölgy. Pár hete enyhe fájdalom jeletkezik a bal herémben. Van úgy, hogy 1 nap 2X 3X, van hogy nem érzem. Önvizsgálat során nem vettem észre változást, az ondó sem változott ugyanolyan, mint eddig. Vizeletemmel sincs probléma. A topma fájdalmon kívül nem vettem észre magamon mást, ami esetleg nem stimmel. Mit lehet a probléma? Megfázástól lehetséges ilyesmi? Kikeveredtem belőle, de míg meg voltam fázva sem volt odalennt problémám, a fájdalom utána jelentkezett pár héttel. Lehetséges összefüggés a kettő közt, vagy más gondom lesz? Köszön válaszát! Balázs

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Kedves Balázs!

        Én azt javaslom, forduljon bizalommal egy Urológus szakorvoshoz.

        Egy gyors kivizsgálással sok tépelődéstől mentheti meg magát és környezetét.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-24 08:40:42; Megválaszolva: 2010. február 24., 08:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: