Erőltessük-e, hogy menjen orvoshoz?

56 éves apukámnak, anyu elmondása szerint 2 hónapja szólt, hogy a herezacskó bőrén a hugyvezetéken tapintható borsónyi csomó van, néha fájlalta, kifelé váladékozik. Sebészetről az urulógiára küldték, onnan vérvételre, ahol rákos vzsgálatra való beutalót nem kaptunk, csak sima vérvételt. Azóta is magának fertőtleníti kezelgeti. A vas alacsony a vérképében. Szeretnék megkérdezni, hogy erőtessük-e a további vizsgálatokon való részvételt, mivel az egészről még beszélni sem akar. Aggódva várjuk a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a urológia témában

Tisztelt Olvasónk!
Az édesapjának feltehetően szőrtüszőgyulladása van. Javasolt Betadine kenőcsös dunsztkötést alkalmazni, ha az pár hét alatt nem oldja meg a helyzetet, egy ismételt urológiai vizsgálatra beszélje rá édesapját.

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2010. február 26., 08:32; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:32
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Csomó a péniszen
Bizsergő érzés a péniszben
Prosztata
Vélemény kérés biopsziáról
Kedves Doktor Úr! Az alábbi biopszia eredmény értelmezésében kérem segítségét: 1-2. Prostata részletek közül a bal oldalon, 4 mintában...
Vérömleny a makk alatt
Tisztelt Doktor Úr! Tegnap párommal való szeretkezés után vettem észre, hogy a makkom alatt egy vérömleny keletkezett. Érzékenyebb is lett a...