• Kérem urológus segítségét!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Úr! Kérem szépen a segítségét, hogy Ön szerint mire utalhatnak a tünetek? Régebben Proteust tenyésztettek ki miután azt kiölték pseudomonas aeruginosa-t tenyésztettek ki erre nem kaptam semmi antibiotikumot mivel ezt a papirt az orvosomnak küldték meg ő a kevés csiraszám miatt nem is szólt mivel úgy gondolta magától eltünhetett. 2010 januárjában egy újabb vizelet tenyészet ebben semmi nem tenyésződőtt ki. Most viszont olyan problémám lenne, hogy naponta 5-6szor járok Wc-re és néha úgy érzem mintha maródna a húgycsővem néha meg teljesen gond nélküli a vizelet ürítés, valamint ha Wc-s után hirtelen megfeszitem ülő helyzetben az alsó hasi izmaimat olyan érzésem van mintha a húgycsővemben a makk környéke területén lenne benne valami ami a húgycsővem falát ingerli. (de ez sem mindig jőn elő) Amióta tözegáfonyát szedek valamelyest javult a helyzet de még igyis eléggé idegesitő és elkeseritő a dolog. Őn szerint mire utalhatnak ezek a tünetek és esetleg lehetnek komoly következmények? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Tisztelt Olvasónk!
        Panaszai hátterében állhat egy stresszes életmód. A tőzegáfonya jó ötlet, javaslom, hogy egészítse ki kisvirágú füzike gyógyteával, ( reggel-este 1-1 csésze)
        Ha egy hónap alatt nem javul, javaslom, jelentkezzen urológiai kontrollra.


        Dr. Kocsis István, urológus
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Kovács István

        Kérdés: 2010-02-26 08:31:45; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: