• Seb a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr.

        A makkomon maszturbálás után másnap megjelent egy seb, ahol a figymához hozzákapcsolódik. Kicsit fáj, és piros. Forduljak orvoshoz, vagy be fog gyógyulni magától? Mennyi idő alatt?

        WEBBeteg szakértő válasza a fityma, seb témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben rövid  volt a fitymafék, és ez berepedt, akkor forduljon urológushoz. Ha nem erről van szó, akkor kenje be Neogranormonnal, és ha 3-4 nap alatt nem javul, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-22 08:49:17; Megválaszolva: 2010. február 22., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: