• A péniszgörbületről

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        17 éves fiú vagyok, ésmost kezdett el igazán zavarni, hogy a péniszem úgy a felétől elkezd lefele görbülni, de nem kicsit.Nagyon, és emellett én ennek tudom be, hogy nem olyan igazán kemény.

         

        A kérdésem, hogy ezzel mit lehet kezdeni? Kihez forduljak? Mennyibe kerül egy ilyen műtét?

         

        Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a görbe pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!
        A hímvessző görbülete valóban jelenthet komoly gondot. Mértékének megítélésére és az esetleges teendők elbírálására fizikális vizsgálat után urológiai vagy andrológiai vizsgálaton van lehetőség.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 08:33:27; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: