• KIHEZ FODULJAK?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DR NŐ/ÚR.LABOR VIZSGÁLATI EREDMÉNYEMBEN A HÚGYSAV ÉRTÉKE: 462umol/L MI LEHET A BAJ? A VIZELETBEN A VÉR ++, VIZELET ÜLEDÉK:18-22fvs, 10-12vvt, EZ AZ EREDMÉNY TÖBBSZÖRI LABOR EREDMÉNYEMEN NAGYON MINIMÁLIS ELTÉRÉSSEL ÉVEK ÓTA ÍGY VAN.NŐGYÓGYÁSZATI MŰTÉTEM VOLT 5éve, MIÓMA MIATT.DE MÁR AZ ELŐTT IS ÍGY VOLT, CSAK AKKOR MINGIG AZT MONDTA A HÁZIORVOS "MERT MOST KÖVETKEZIK A HAVI VÉRZÉS VAGY AZÉRT MERT MOST JÖN MEG"DE MŰTÉT ÓTA SEM MÚLT EL EZ A PANASZ.  SEGÍTSÉGÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.

        WEBBeteg szakértő válasza a Vizelet témában

        Kedves Kérdező!

        A húgysavat illetően jó lenne tudni az adott labor referenciatartományát. A vizelet vizsgálatát a menses elmúltával meg kell ismételni lmeosás után. Ha ugyanilyen eltérés van, akkor tenyésztés, illetve urológiai kivizsgálás lesz szükséges.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-19 09:15:46; Megválaszolva: 2010. február 19., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: