• Felfázás még mindig?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        az lenne a kérdésem, hogy kb másfél hete felfáztam és múlt hét hétfőn el is mentem a háziorvosomhoz, aki Nolicin tablettát írt fel nekem, ezt szedtem öt napig és a tipikus felfázás tünetek el is múltak (csípős, erős színű/szagú vizelet, hasfájás), de esténként még mindig előjön az az érzet hogy mindig ki kell mennem wc-re.

        Voltam már felfázva, de ilyen sokáig még sosem tartott, és ezzel mit csináljak? menjek nőgyógyászhoz vagy majd idővel elmúlik?

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Semmiképpen ne halogassa, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol előadhatja panszait. Feltehetően vizeletüledék, illetve tenyésztés vizsgálatot fognak végezni, ez alapján pedig újabb, célzott antibiotikumot kaphat. Emiatt konzultáljon orvosával, mert érdemes legalább két hétig az antibiotikumot kihagyni a vizsgálat előtt. Amennyiben tenyésztése negatív (ha pozitív akkor is), javaslom tőzegáfonya kivonat szedését.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-02-21 10:21:28; Megválaszolva: 2010. február 21., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: