• Pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Cikiznek az intim méreteim miatt.

        Tényleg túl kicsi?

        19-éves srác vagyok.Kövér alkatom van, örököltem.

        A péniszem nyugalmi állapotban 6cm, merev állapotban pedig 14cm.

        Szerintem ez kicsi, és a barátnőm is azt mondjah.

        Nem tudom fog-e még nőni többet, vagy lehet-e valamilyen gyógyszerrel még nővelni,

        mert nem csak a szexben hanem, egyre lelyebb visszi az önbizalmamat főleg ha a barátnőm

        cikiz vele,, ezért kéném az önök segítséggét hogy mit tegyek vagy mit csináljak hogy nagyobb

        legyen a péniszem!?

        Előrre is kösszönöm hogy kérdezhetemm,, remélem válaszolnak is nekem...

        Üdvözlettel.: Beteg.

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszméret témában

        Kedves Kérdező!

        Van jó hírem, és van rossz hírem. A jó hír az, hogy az általunk ismert definíció alapján az ön mérete a középmezőnybe sorolandó, azaz teljesen normális, semmiképpen sem kicsi. A pénis mérete általában "fejben" határozódik meg, ha érti mire gondolok. A rossz híreim: 1. Nem fog nőni. Gyógyszeresen növelni pénis méretet nem lehet, aki az ellenkezőjét állítja azt nyereségvágyból teszi, ne dőljön be az újságokban olvasható hangzatos ígéreteknek. 2. Léteznek sebészeti beavatkozások melyekkel kb. 6 mm hossznövekedést lehet elérni, tudtommal ez önköltséges beavatkozás, TB nem támogatja (érthető), de mivel sebészeti beavatkozás, ezért számtalan szövődménye lehet, köztük a nem elhanyagolható merevedési zavarok (! ). 3. Egy jól működő, harmonikus párkapcsolatban a partner nem "cikiz", azaz amennyiben elégedetlen az Ön méretével az inkább gyakorlatlanságnak, tudatlanságnak, illetve a lelki alap hiányának (szerelem? ) tudható be. 4. Semmiképpen ne engedje, hogy ez határozza meg mindennapjait, és elfoglalja gondolatait- rögeszmévé váljon- sokkal fontosabb dolgok is vannak ennél.


        Kérdés: 2010-02-17 09:38:59; Megválaszolva: 2010. február 17., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve szenvedek a rejtélyes Proctalgia fugax nevű betegségtől, ezt a diagnózist a tünetek alapján állapítottam meg. Miszerint kb. havonta-kéthavonta éjjel szúró fájdalmas érzésre ébredek a végbélnyílástól...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.