• Sűrű vizelési inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doki!

        Panaszom az lenne hogy körülbelül fél éve feltűnöen sokat pisilek és utána meg is marad az érzés hogy még mindíg kell. Barátnőmnek volt ilyen pisilési baja majd nekem is. Öt hossszu orvosrol orvosra járás után Std labor kikezelte... doxicyclint majd tinidazolt kapott. Ö már jol is van. Nekem viszont nem találtak az Std laborban semmi bacit még is kértem én is ugyanezt a 2 gyogyszert. A tinidazolt egyszerre 4 tabletta majd egy hét mulva ismét 4 szeri adagban. Minimális hatást éreztem de az eslö ezt követö sex után mintha semmit sem szedtem volna megint rossz lett. (gumival védekeztünk) azóta urulógus írt megint doxyciclint de semmi hatása. Most tözegáfogy kapszulát szedek se semmmi. Kérdem én mi az a gyógyszer ami nagyon erös és nagyo hatásos húgyúti fertözésre? Illetve mit ajánl nekem?

        Válaszát elöre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyakori vizelés témában

        Kedves Kérdező ÚR! Igazolt STD fertőzés esetén minden ismert sexualis partnert kezelni kell. A kezelés alatt mindennemű sexualis érintkezéstől tartózkodni kell. Javasolom a felírt gyógyszerek szedését, majd legalább egy hónap gyógyszermentesség után mindkettejük újabb szűrését, és ez alapján újabb kezelést. 


        Kérdés: 2010-02-15 08:22:42; Megválaszolva: 2010. február 15., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: