• Spermakép

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/ Úr!

        A kérdésem a következő:

        A párom spermaképe nagyon sokat "romlott", a kérdésem az lenne, hogy erre lehet-e gyógyszert szedni, én azt olvastam, hogy Clostilbegytet szoktak rá felírni és ez hatásos, ez minden esetben javasolható?

        A másik kérdésem:

        PCT vizsgálat eredménye sajnos pozitív, erre lehet szedni gyógyszert? Ezt olvastam a neten, de sehol nem találom a cikket?

        Köszönöm

        Babucika

        WEBBeteg szakértő válasza a spermakép témában

        Függ attól, hogy pontosan melyik paraméterében is romlott a spermakép. A Clostilbegytet elsősorban a mozgás javítására használjuk vitaminkészítmények, illetve szükség esetén a herevisszér tágulat (ha van) sebészi korrekciója mellett.

        Ha a PCT pozitív, tudtommal erre célgyógyszer nem igazán van, de erről a nőgyógyász tud nyilatkozni. Nagy valószínűséggel inszeminációt fog javasolni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 11:17:24; Megválaszolva: 2010. február 16., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: