• Fájdalom!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        Azzal a problémával forulok önhöz, hogy nekem nagyon érzékeny a makkom.23éves vagyok kb:fél éve estem át egy fitymaszűkületi műtéten.Sexulás életem szinte nulla(1évbem max 1éjszaka...)Eddig a szükületem miatt voltam gátlásos most meg az miatt, hogy túl érzékeny...Nem tudom h mit tegyek:például ha a fitymám hátra van huzva akkor még az alsonemube is érzékeny ha hozzáér...

        Kérem segítsen!

        Várom válaszát!

         

        , Egy fiu aki normális életre vágyik....

        WEBBeteg szakértő válasza a érzékeny makk témában

        Tisztelt Kérdező! Problémája korántsem egyedi, ilyen típusú beavatkozás után néha találkozunk hasonló panaszokkal, melyek általában spontán rendeződnek. Mégis javasolnám lidocainos kenőcs használatát (ezt a makkra kell kenni a lehető legkisebb mennyiséget!! ) alkalmanként. Sexualis eggyüttlétkor pedig segíthet, ha mindenekelőtt megbeszéli partnerével (ez feltételez egy állandó, megértő társat) az ön állapotát, valamint ha óvszert használ. Problémája, ha egyébb tényező nem áll fenn (fertőzés, gyulladás) idővel meg fog szűnni, ha mégsem, forduljon orvosához aki további gyakorlati tanácsokat adhat Önnek.


        Kérdés: 2010-02-15 08:19:24; Megválaszolva: 2010. február 15., 08:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.