• Lehet, hogy rövid fitymafék?!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor úr/nő Olyan problémám lenne, hogy a fitymámat nem tudom lehúzni teljessen (úgy, hogy teljessen lesimúljon) vagyis marad ott egy kis "redő"! és félek hogy az első szeretkezésnél ez elszakad mert nagyon sok ilenről hallottam a kérdésem elsősorban az lenne, hogy óvszerrel tudok így nemi életet élni? vagy óvszer használatával is leszakadhat? válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a rövid fitymafék témában

        Kedves Kérdező!

        A rövid fitymafék óvszer használata mellett is elszakadhat. Megoldása kis bemetszés helyi érzéstelenítésben. Keressen fel urológust!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-11 21:11:32; Megválaszolva: 2010. február 11., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: