• Vizeleti problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő, én egy 19 éves férfi egyetemista vagyok ezzel járó stressz és kávé, alkohol mennyiséggel. Pár hónapja komoly gondot jelent h kb. másfél óránként vizelnem kell. A vizelet nem színeződött el nem is fáj vagy csíp csupán kínos és kényelmetlen folyamatosan a wc-re járnom. A vizelet olyankor rendes mennyiségű olykor szinte semmi. Először pszichológiai problémákra gondoltam de most a vizsgaidőszak elteltével a stressz csökkenésével javulnia kellett volna ez esetben. Még nyáron volt egy fenulotómia műtétem nem tudom lehet-e hozzá köze. Kérem írja meg mit tudnék tenni a kávé és alkohol mérséklésén kívül esetleg milyen recept nélküli gyógyszert lenne érdemes kipróbálnom. Köszönet előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyakori vizelés témában

        A kávé és dohány fogyasztás csökkentése mindenképpen nagyon jó döntés volt.  A frenulotomia (fitmyafék bemetszés) ilyen jellegű panaszokat nem okoz, és óva inteném bármilyen házi praktikától, gyógyszer szedéstől. 

        Tünetei miatt feltétlenül keressen fel egy urológus szakorvost, hiszen ezek az ön korában rendkívül szokatlanok.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-08 20:42:20; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: