• Rövid fitymafék műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A barátomnak (20 éves) december elején volt műtéte, mert túl rövid volt a fitymaféke. Már letelt a 6-8 hét gyógyulási idő, de még mindig fájdalmai voltak, és vérzett is neki. Visszament az orvosához, aki "elviccelte" a vizsgálatot: Azt mondta, hogy még egyszer meg kell műteni, mert nem sikerült az előző műtét. A barátom megkérdezte, hogy ha az sem sikerül, akkor mi lesz? Az orvos azt válaszolta, hogy le kell vágni az egészet, utána mondta, hogy csak viccelt. Nagyon kedves volt tőle, hogy próbálta oldani a feszültséget, de most nem tudjuk, hogy mi fog történni, ha ez a műtét sem sikerül. Ráadásul most már két hege is lesz. Hány hét elteltével fogjuk tudni, hogy sikeres volt-e a műtét? Előreláthatólag mikorra fog végre meggyógyulni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék műtét témában

        Tisztelt Olvasónk!
        Csak azt tudom leírni, ami általában történik: műtét után az átlagos gyógyulási idő hat-nyolc hét. Természetesen ez idő alatt javasolt a fizikai kímélet, vagyis nem javasolt használni a műszert, hiszen akkor újabb bevérzés, és heg keletkezhet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 14:00:46; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: