• Herevisszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        én egy 25 éves fiatalember vagyok.2008 nyarán a tököly rabkorházban megmütötek herevisszérel.daganatot nem észlelek de viszont görcsölget van mikor 5 percig is eltart ez.olyan érzésem is van mintha belülröl szétszakadna ahol vartak és bugyogna a vér.a párommal szeretnénk gyermeket de nem tudom hogy igy lehet-e félek valami baj vanorvoshoz nem merek elmenni.kérem adjon tanácsot kösznöm

        WEBBeteg szakértő válasza a herevisszér témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A műtét két éve történt. Panaszai feltehetően fizikai megerőltetéstől vannak. Az orvosi vizsgálattól kár félni, hiszen egyértelműen azzal lehet tisztázni az Ön esetét.
        Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 14:01:23; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: