• Szex közben pannás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        25 éves srác vagyok és sex közben egyszercsak egy pattanást, roppanást észleltem a hímvesszőmben és utána le is lankadt hamar, nem fájt meg semmi! Viszont vizeléskor olyan érzés folyamatosan mintha sex után amikor elmegyek vizelni és azóta nehezebben is áll fel és mintha nem is lenne olyan kemény, illetve sex közben hamar lankad!

        Mi történhetett? Barátnőm mondta próbáljam meg egyedül hogy megy e a dolog.......megy!

        Fájdalom nincs és nem is volt, csak vizeléskor ez a fura érzés!

        Válaszát előre is köszönöm!

        U.I: enyhe fitymaszükületem van, nemtudom ez a mostani dolgba befolyásol e valamit! Hátra tudom húzni, de alapból ha áll, nem jön hátra magátólha hátrahúzom akkor közvetlen a makk mögött van!

        WEBBeteg szakértő válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem hinném hogy komolyabb sérülés érte volna. Tünetei idővel spontán elűnhetnek.

        Amennyiben fitymaszűkülete zavart okoz, forduljon bizalommal orvoshoz.

         


        Kérdés: 2010-02-25 11:37:52; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.