• Serdülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hello! előre is köszönöm a válaszokat! 18 éves vagyok, már rég elkezdtem serdűlni de még nem ért véget. Ritkán kell borotválkoznom havonta egyszer, a lába felső része sem szőrös. Ezen hogy lehet segíteni?
        Másik próblémám a korai magömlés! Kb. egy éve Elmentem vele orvoshoz és irtt fel rexetint és azt mondták h psichés probléma! De nem lett tőle jobb! Ha ujra beszednék egy dobozzal jobb volna? vagy mit csináljak?
        Utólsó problémám lehet hogy nem ide tartózik. Szerencsejáték függő vagyok és nem birom abba hagyni! forrduljak vele szakemberhez csak ő tudná kikezelni?
        Köszönöm a segítséget! hello

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt 18 éves!

        A korai magömlés valószínűleg tényleg pszichés probléma, a stabil, teherbíró párkapcsolatban és a rutin megszerzésével nem fog előfordulni. A szőrnövekedés majd idővel erősödni fog még, emiatt ne aggódjon. A szerencsejáték-függőség miatt pszichológust javslok felkeresni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-02 10:41:36; Megválaszolva: 2010. február 02., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: