• Nimesulid

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A következőben szeretném tanácsát kérni krónikus mellékher gyulladás miatt 1 hónapig nimesulid tartalmú gyógyszert kell szedni 2x100mg/nap. Ez a hatóanyag sok országban be van tiltva. A kérdésem az lenne hogy bátran szedhetem vagy jobb lenne másfajta NSAID-t szedni. Ha igen akkor Ön milyeet javasolna. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhere gyulladás témában

        Kedves Kérdező!


        A nimesulid hazánkban gyakran és problémák jelnetkezése nélkül alkalmazott hatóanyag, ne aggódjon.


        Kérdés: 2010-02-14 14:33:01; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: