• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt wb.

        kb 1-2hete alhasi fájdalmaim vannak, ami kisugárzik a heréimre. Most már nem is tudom melyik fáj jobban. A szexuális életben is problémát jelent(merevedési gyengulés, fájdalom).40-éves férfi vagyok, nem tudom kihez forduljak

         

        tisztelettel:miki

        WEBBeteg szakértő válasza a here témában

        Kedves Miki!

        A hasi fájdalom kisugárzása gyakran okoz heretáji fájdalmat, mely valójában a herében lévő elváltozásokkal nem szövődik, ilyenkor a hasizom megerőltetésének következménye. Ennek ellenére indokolt az urológiai kivizsgálás, keressen fel egy szakrendelést, ugyanis csak így tistázható, hogy van-e urológiai eltérés!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-01 13:44:04; Megválaszolva: 2010. február 01., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: