• Felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Szinte minden második hónapban nagyon csúnyán felfázom, pedig már minden óvintézkedést megtettem elkerülése érdekében. Most Cifran 500mg+ Urogint+mezei zsurlót javasolt az orvos! Nincs olyan lehetőség, h ne keljen mindig antibiotikumot szednem?! Illetve ezek együtt befolyásolják e a Minerva fogamzásgátló hatását? Ha igen meddig kell kisegítő védekezés?! Előre is köszönöm válaszát! Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaghurut témában

        Kedves Éva!

        Az antibiotikumok bizony csökkentik a fogamzásgátló hatását, és a szedése alatt, illetve az azt követő hét során kiegészítő védekezésre lenne szüksége.

        Mindenképpen javasolnám, hogy legyen egy nőgyógyászati vizsgálat, mert egy nőgyógyászati fertőzés is fenntarthat vizelési panaszokat, hólyaghurutot. Másrészt a gyakori hólyaghurut okát meg kell keresni, kezdetnek vizeletből kellene tenyésztéses vizsgálatot csinálni, hogy lássák, milyen kórokozó van a panaszok hátterében.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 11:13:23; Megválaszolva: 2010. február 09., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: