• Urológiai probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A következő problémában kérném a segítségét. Egy éve jobb oldali herénél húzó jellegű fájdalmam van. Ennek kezdete után pár hónappal belázasodtam, hidegrázás, megemelkedett CRP és LDH értékek voltak. Majd ez elmult a heretályi fájdalom maradt. Továbbá megnagyobbodot a prosztatám és a PSA is enyhén de emelkedett. A prosztata UH képe lezajlott gyulladást mutatott. Az urológus kronikus mellékhere gyulladást diagnosztizált. Erre nimesulid hatoanyagú gyógyszert kaptam, de ez a hatoanyag számos országban betiltott, mivel lehetne helyetesíteni? Nekem akkor prosztata és mellékhere gyulladásom is volt/van? Az eldönthető melyik volt előbb? Az NSAID megoldja a problémámat? Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk!
        A nimesulid jó hatóanyag, gyakorta írjuk mi is, mellékhatást eddig nem tapasztaltunk. Javaslom, ismét keressen fel egy urológiai szakrendelést.


        Kérdés: 2010-02-10 22:21:39; Megválaszolva: 2010. február 10., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: