• Mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Huszas éveim elején járó férfi vagyok. Nemi izgalom hatására rosszullétet érzek, amely az ejakulációt követően is megmarad, sőt fokozódik. Nem igazán tudom beazonosítani ezt az érzést, nem szúr, nem szédülök egyszerűen rosszul érzem magam. Ráadásul ilyenkor úgy érzem az agyam is tompább lesz. Ez az érzés akár 1-2 napig is el szokott tartani. Mitől érzem magam rosszul és miért lesz tompább az agyam? Emellett az ondóm kissé "darabos" (nagyrésze folyékony, kis fehér szilárd darabkákkal), ejakulációt követően és néha máskor is a vizeletem csúszós, ragadós. Mi okozhatja ezeket a problémákat? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a ejakuláció témában

        Tisztelt Olvasónk!
        Az ondóban tapasztalt szilárd darabkák eredete lehet gyulladás is.
        A rosszullétek ilyen fiatal korban meglepőek, ha nem kialvatlanság, vagy valamilyen túlterhelés áll a hátterében javaslom, keressen fel egy belgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Kocsis István, urológus
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-10 22:21:09; Megválaszolva: 2010. február 10., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: