• Péniszgondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt szakértő!
        a problémám elég bunyullt mert a tünetek sehova sem illenek...
        a probléma 3napjajelentkezett eleinte kellemetlen érzés a makbalfelső részén majd mára ez felsugárzott az alhas bal részére ami csak feszitésnél érezni és ezt is csak baloldalt.
        mostanában mintha kicsit többet is vizelek de a vizelés nem fájdlmas és nem véres.elváltozást nem vettem észre és váladékozás sincs, a merevedés fájdalommentes és az ondoban sincs vér.......
        19 éves vagyok és nem tudom hogy mi lehet a baj hogy egyik naprol a másikra jelentkeztek ezek a tünetek...
        nagyon várom életmentő válaszukat hogy mi(k)lehet a baj?
        válaszukaz előre is köszönm!

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező.

        Nem teljesen egyértelmű számomra a panasza, ezért kérem mihamarabb keressen fel egy Urológus szakorvost, és adja elő panaszait. De a tünetek hirtelen jelentkezése számomra fertőzés gyanúját vetik fel...

         


        Kérdés: 2010-02-25 11:35:12; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: