• Hímvessző fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktor ur/nő!
         problémám az lenne hogy a péniszem balkéz felöli oldalán van egy kellemetlen érzés főleg akkor amikor izommozgást generálok benne és vér pumpálodik bele ez az érzés egészen a mak bal feső tetejéig hat de a jobb oldalon nem érezni semmit.ezek a tünetek azután jelentkeztek amiután a bnőmmeol voltam és kézzel kielégitett.egyébként a vizellés nem fájdalmas nincsenek vizelettartási problémám, szex nem fájdalmas, az ondo és a vizelet nem tartalmaz vért és az ejakulácio is fádalom mentes.
        igy nem tudom hogy mi(k)lehet(nek) a gond....
        válaszukt előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!
        A hevesség kis zúzódással járhatott, érzetei hátterében komolyabb gond nem valószínű, nem sokára elmúlik.


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina

        Kérdés: 2010-02-10 22:18:48; Megválaszolva: 2010. február 10., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: