• Duzzanat a jobb herén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél-két hete tapasztaltam gyorsan változó, terebélyesedő csomót a jobb herémen, hol vizenyős, puha, hol szilárd, kemény és szúrós tapintású.
        A herezacskó külsején, illetve a péniszen külső elváltozás nem látható, a herék mérete sem változott.
        Gyakran érzek erős húzó fájdalmat az alhasi részen, illetve a péniszben erekció esetén. Vizelés fájdalmatlan.
        A duzzanat a here tetejéről indul és a has felé húzódik, kissé hosszúkás és érzékeny.

        Orvoshoz nem áll módomban elmenni x okból egyenlőre, viszont a dolog egyre jobban idegesít és szeretném egy hozzáértő véleményét kérni, körülbelül mi lehet a problémám.
        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hereduzzanat témában

        Tisztelt Olvasónk!
        Ilyen formában, interneten keresztül nem lehet megítélni, hogy az Ön heréje melletti elváltozás milyen eredetű. Feltétlenül javaslom, hogy keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol here ultrahang vizsgálat alapján eldöntik a szükséges teendőket is.


        Dr. Kocsis István, urológus
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Nagy Ferenc
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 14:19:54; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: