• Pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a ferjemnek nehany honapja tobbszor elszakadt a frenulumja. a makkon piros pontok lesznek neha. Mostanig ezek a problemak nem voltak. Jelzem, hogy en gombas fertozest kaptam az antibiotikumoktol, amit kikezeltem orvosi utasitasra. Kerdesem: mi lehet az oka a ferjem betegsegeinek?

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!
        A rövid fék született eltérés, amely felnőtt korban be szokott repedni. A makkon jelentkező pontok lehetnek gyulladásos eredetűek, amelyre urológiai vagy bőrgyógyászati szakvizsgálat után kap a férje megfelelő kezelést.


        Dr. Kocsis István, urológus
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-02 08:08:40; Megválaszolva: 2010. február 02., 08:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: