Varicokele

Tisztelt Dr. Úr! Az urológusom megállapította, hogy hereviszérsérvem van. Már látható szemmel is. 22 éves vagyok, 1 hónapja volt egy lágyéksérv műtétem. Az lenne a kérdésem, hogy milyen problémáim lehetnek akkor, ha nem műttetem meg magam. Azt tudom, hogy romlik a megtermékenyítő képességem. De ezen kívül lehet még valami más is? Tisztelettel: Zsolti

WEBBeteg Szakértő válasza varicocele témában

Tisztelt Olvasónk!

A herevisszértágulat melegíti a herét és ezzel rontja az ondótermelést. Ezért meddő házasságok, vagy kifejezett panaszok esetén javaslunk műtétet. Egyébként önmagában ártalmatlan elváltozás.

Kérdés: 2009. november 20., 21:59; Megválaszolva: 2009. november 20., 21:59
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Varicocele-műtét utáni...
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő: Varicokele-műtétem volt. Azt az utasítást kaptam, hogy két hétig ne szexeljek utána. A 12. napon...
Bal oldali varicokele mûtétem volt, 2...
Tisztelt Doktornö/úr! Amint azt már fentebb is említettem, hereviszér tágulatot allapítottak meg nálam, amit lassan két hete meg is operáltak. A...
varicocele műtét
Varicocele
Testtől elálló boxer miatt lehet...