Erős gyulladás

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

A panaszom két évvel ez előtt ketdödött, amikor minden átmenet nélkül a fitymafék tövében a makknál egy lencse formájú és nagyságú göb megjelent. Majd egy-két nap múlva erős gyulladás alakult ki a fitymán. Azt gondoltam, hogy gombás fertözés ezért canesten krémmel kezeltem ami hatásosnak bizonyult, másfélhét alatt rendbe jött. Félév múlva kezdödött elöröl az egész, de már több mint két hétig tartott. Egészen mostanáig általában félévente vissza tér, és minden alkalommal egyre tovább tart. Jelenleg már két hónapja tart, ugyan gyúlladás csökkentő krémmel egész jól elvan de ahogy nem kenem rögtön vissza tér a gyúlladás és a göb sem akar megszünni. A kérdésem Mi lehet ez? És milyen szakorvoshoz kell mennem?

Kösszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál András válasza balanitis témában

Kedves Kérdező!

Feltétlenül keressen fel urológust a panaszával. A gyakori gyulladások okaként valamilyen kórokozó valószínűsíthető, pl. gomba, hajlamosító tényező lehet a cukorbetegség, ezért a vércukrát is javasolt ellenőriztetnie.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 19., 13:38; Megválaszolva: 2009. november 19., 13:38
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megijedjek?
Tisztelt Doktor úr! 3 évig nem maszturbáltam, de nemi kapcsolatom volt. Pár hete megtörtént. Aztán újra egy héttel később. A második után...
Piros folt
Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hete a péniszemen oldalt a fityma alatt pirosas vöröses foltszerű elváltozás jelent meg, ami egy egészen kis részben a...
Bőrelváltozás a makkon
Tisztelt Doktor Úr! Kb. fél éve tűnt fel, hogy a makkomat borító bőr több helyen is vöröses színű lett, illetve az utóbbi időben egy nagyon...
Allergia, vagy újabb betegség?
A nyár közepén a balatonon nyaraltam, és szeretkezés után mentem a vízbe, ami miatt kialakult egy sebesedés a fitymámon. Jártam Bőr és Nemibeteg...
Nem gyógyuló piros pénisz
Tisztelt Doktor Úr! Nem gyógyuló piros hámsérülés található körbe a péniszemen kép csatolva! Kettő hete voltam bőrgyógyásznál...