Reménykedő nő

Kedves Doktor úr / Doktor úr!

Azzal a problémámmal fordulok Önhöz/Önökhöz, hogy múlt héten szerda óta jobb oldalon zsibbad, szúr a vállam, karom, lábujjaim, hátul a lapockám és a vesém környékénél. Elmentem laborvizsgálatra, ott magas volt a fehérvérsejtszámom a vzeletemben. Mi lehet az oka? Mit tegyek?

Várom Választ! Köszönöm!

Üdvözlettel: Bea

Dr. Csuth Ágnes válasza vizeletvizsgálat témában

Kedves Bea!

A vizeletben lévő eltérés miatt menjen vissza háziorvosához, mert további vizsgálat, illetve kezelés lehet szükséges.Sajnos egy vizelet-laborvizsgálatból igazán sok következtetést nem lehet levonni, a mozgásszervi panaszok további vizsgálatot igényelnek.                               

 Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 07., 13:01; Megválaszolva: 2009. november 07., 13:01
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizeletvizsgálat menstruáció idején
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy laborvizsgálatom a menstruációm idejére esne, és vizeletvizsgálat is lesz. Tampon...
Vér a vizeletben Trace-lysed
A vizeletvizsgálatom eltérései Bld: trace-lysed SG: 1.015 PH: 5.0 UBG: 3.2 umol/l Milyen betegségre utalhatnak ezen értékek? Mit tehetek...
urulogus
szép jó napot kérdésem: 4-hónapja voltam vizelet vizsgálaton, akkor fehérje és genny is volt a leletben. Most ismét elküldtek és fehérje +, genny...
Vvt vizeletben
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A laborvizsgálat során a vvt 12/látótér, az fvs 1/látótér. A mintavételkor menstruációm volt és tampont használtam...
Kisebb vérzés a makkon