Nemzőképesség

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Férejemmel kistestvért szeretnénk a fiunknak, de kb. egy év próbálkozás után eddig nem jártunk sikerrel. A férjemnek prosztatagyulladást állapított meg az orvos, amit Doxycyclin AL200 kúrával próbálnak orvosolni. A kérdésem az lenne, hogy a nemzőképességet befolyásolja-e a prosztatagyulladás, illetve javasolja-e Ön a spermavizsgálatot?

Köszönöm válszát!

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nemzőképesség témában

Tisztelt Olvasónk!

         

A kezelt prosztatagyulladás utólag nem befolyásolja a nemzőképességet. Érdemes felkeresni egy andrológiai szakrendelést, ahol a spermavizsgálat mellett megfelelő felvilágosítással, a spermakép alapján tanácsokkal látják el.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Kérdés: 2009. október 08., 20:53; Megválaszolva: 2009. október 08., 20:53
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Nemzőképesség fenállása
Tisztelt Doktor! 4 éves koromban here sorvadást diagnosztizáltak nálam, majd bal oldali herémet el is távolították műtétileg. Közeljövőben...
Nemzőképesség
Kedves doktor Ur! Férjemnek csecsemö korában csak az egyik heréje szállt le a másikat pedig mütét során a hasüregben keresték. Gyermeket...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...
Megduzzadt herezacskó