Gyógyszerszedés

Tisztelt Kocsis úr!

Prosztata nagyobbodásom van, erre szedem az Omnic tocas 04-et, és a proszteridet egyszerre, nem romlik az állapotom, de kérdezném, hogy van-e valami hathatósabb újabb gyógyszer, és jó-e az én két gyógyszerem egyszerre szedése.

Köszönettel!

WEBBeteg Szakértő válasza prosztata témában

Tisztelt Olvasónk!

A prosztata szövetileg a mirigysejtekből és a közöttük lévő szövetekből áll. A Prosterid a mirigysejtek növekedését gátolja, az Omnic pedig a közöttük lévő állományt lazítja el, ezzel a két gyógyszer kiegészíti egymás hatását. Így kombinálva a két készítménynél jobb nincs, csak a műtét, amely során eltávolítjuk a megnagyobbodott prosztatarészt.

      

Sajnos drágák, de az új készítmények, csak ugyanezeknek a gyógyszereknek a hatóanyagát tartalmazzák, csak más néven kerülnek forgalomba.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Kérdés: 2009. szeptember 22., 21:43 ;Megválaszolva: 2009. szeptember 22., 21:43
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Húzó érzés majd élesen szúró...