Prosztata

Tisztelt Dr Kocsis István urológus:

Vizelési nehézséggel mentem orvoshoz. UH vizsgálaton megállapították, Nagyobb a prosztatám. Mész intenzitású ehók láthatók a prosztatában. Omnic tocas 0, 4 film  tabblettát írtak 4 dobozzal. Ez eltábolítja a meszet a prosztatából? beszedhetem félelem nélkül ? ugyan is 10 éve Ulcerosábann szenvedek . és hasmenésem lett az első néhány szemtől. Vagy van más alternativ kezelés? Válaszát tisztelettel várom.

WEBBeteg Szakértő válasza prosztata témában

Tisztelt Olvasónk!

A prosztatában leírt  képletek prosztatakövek lehetnek, melyek gyakoriak és ártalmatlanok. A jóindulatú nagyobbodás miatt pangó prosztataváladékból kicsapódott ásványi sók alkotják. 

A felírt gyógyszer a prosztata  simaizom elemeit lazítja el, ezzel csökkenti a vizeletáramlást rontó tónusát, javítja vérellátását. 

A prosztatakövekre nem hat.  A gyógyszert nyugodtan szedheti, mellé kisvirágú füzike gyógyteát javaslok reggel-este egy csészével.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Kérdés: 2009. augusztus 29., 14:33 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 29., 14:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Húzó érzés majd élesen szúró...