Fitymaszűkület

Üdvözletem! Lenne egy évek óta húzódó problémám. Örök életemben le volt tapadva a fitymám, merev állapotban még sosem húzódott hátra, 11 éves koromban meg lett műtve, kamillázgattuk, de igazából semmi nem változott. Egyszerűen nem lett elmagyarázva, hogy miez. Aztán magamba húzódtam, de szeretném megoldani. Csak nem tudom mivel jár a beavatkozás újfent. Jelen állapotban csak egy kis rész tapad a makkhoz, ami nem engedi hátrahúzódni., De kezd már gyulladozni meg nehéz tisztán tartani, nah meg hát így szexuális életet élni.. Szóval mivel fog ez járni és mennyi idő ezt elintézni, mert lassan suli...a válaszát előre köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza fitymaszűkület témában

Kedves Kérdező! Amennyiben csak egy kis részleges letapadás van, a probléma könnyen orvosolható egy gyermeksebészeti szakrendelésen, amennyiben 18 év alatti. Felnőtt korban urológián foglalkoznak a problémával. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben elvégezhető, kevés fájdalommal jár. Amennyiben a fityma is szűkebb, ennek megoldása szükségessét tehet ismételt műtétet, de ennek szükségessége csak vizsgálat után ítélhető meg.Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. augusztus 04.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Nemi betegség
Tüneteim röviden: Eleinte csak nehéz volt lehúzni a bőrt a péniszről, (most már nem is lehet) és kitöredezik a bőr, ha erőltettem. Apró, pici fehér...
Fitymaszükület
Tisztelt Doktor úr, Szeretném öntől megkérdezni, hogy nekem fitymaszűkületem van és hogyan tudném ezt megszüntetni a lehető leggyorsabban, Illetve milyen...
Gyermekkori fitymaszűkület/letapadás
Tisztelt Doktor Úr. Kisfiamnál enyhe letapadást/fitymaszűkületet állapított meg a gyermekorvosunk. Ftorocort kenőccsel kell kenegetni esténként. Úgy tudom,...
Körülmetélés, vagy van más megoldás?
Kedves Doktor! Körülbelül 2 évvel ezelőtt, barátnőmtől elkaptam egy gombás fertőzést, ami kezelve lett, de, felhívták figyelmemet a betegság mellékhatása...
Fityma vizsgálata, gyermeknél,...
Érdeklődni szeretnék, kisfiam lassan 5 éves lesz, a háziorvos szerint kicsit szűk a fitymája, mert nem lehet hátrahúzni a bőrt. Valóban hátrahúzható kell...
Jól tudom-e?
Jó napot kívánok, érdeklődni szeretnék egy olyan dologgal kapcsolatban, hogy nekem relatív fitymaszűkületem van-e ha csak merevedési állapotban nem tudom...