Nemi betegség-e?

6 napja sulyosan legyengültem, és gennyes mandulagyulladásom volt, amire a felírt Cefzilt beszedtem, és elég sok fejfájás/lázcsillapítót is, de emellett szedtem vitamin komplexumokat is. Elég meleg volt, bár valószínűleg nem volt túl erős az immunrendszerem. Óvszer nélkül léptem nemi aktusba a párommal, és aznap elkezdett kissé kivörösödni a fitymám, majd egy nap mulva fehér váladékdarabokat találtam alatta, és úgy néz ki a makkbőröm, mintha bizonyos helyeken hámlana le. És viszketést is érzek néha, és nagyon néha egy kicsit fáj a vizeletürítés. A barátnőmnek (egyelőre) semmi baja/tünete nincs, nekem ezelőtt óvszer nélküli aktus miatt soha nem volt ilyen tünetem. Természetesen elmegyek a nemibeteggondozóba kecskeméten, de Pesten dolgozom, és hét vége előtt nem leszek lent. Ön szerint ez lehet nemi betegség, vagy nem várt antibiotiukum mellékhatás(ezelőtt a cefziltől nem volt) és ilyen mellékhatásról nem is olvastam) vagy ez komoly nemi betegség, és valószínűleg melyik? És még egy kérdés, amíg nem megyek el orvoshoz körömvirágteával való öblögetés sgíthet valamit?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gomba témában

Tisztelt Olvasónk!

Panaszát nem nevezném nemi betegségnek. Valóban összefüggés lehet az immunrendszere állapotával és az antibiotikum szedésével. Leírása alapján gombásodásra gondolok.  Egyenlőre javaslok kamillás öblögetést, majd a szakvizsgálaton a megfelelő terápát javasolják.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 22., 16:54; Megválaszolva: 2009. július 22., 16:54
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Mycosyst, Pevaryl
Tisztelt Doktor Úr! Gombás fertőzés gyanúja miatt (piros foltok a makkon, visztekés, gyulladás a hugycsőnél) Mycosyst 150-et szedtem hetente...
Felfázásos tünetek
Tisztelt Doktor Úr! 3 hónapja küzdök felfázásos panaszokkal. Gyakran kell pisilnem, és minden alkalommal csípő, égő érzés kíséri a...
Piros pöttyök a makkon
Lenne egy olyan nemű problémám hogy Szombaton este lefeküdtem egy majdnem ismeretlen lánnyal.És utána vasárnap este orálisan kielégített a...
A parom furcsa tunetei szeretkezes utan
Szeretkezes utan a parom fitymajan 2-3 piros folt- mintha horzsolas lenne, es enyhen kezd verezni.1-2 napig erzekeny, es utanna elmulik, viszont minden...
Lágyéksérv utáni herefájdalom