Húgyúti fertőzéstől?

Pár nappal ezelőtt észrevettem, h fáj a hasam, mikor pisilek...ez elmúlt (sokat ittam, stbstb) mostmár nem érzem, de közben a bal oldalon, lágyék részen (a petefészeknél) elkezdett fájni, és görcsöket is érzékeltem. Ez mitől lehet?

ugyanúgy sokat iszok, főleg sok teát.

 

fontos lenne!

köszönettel,

K. P.

Dr. Farkas Ágnes válasza alhasi fájdalom témában

Kedves Hölgyem! Egy nőgyógyászati vizsgálattal lehet ellenőrzni, hogy valóban a petefészeknél fáj-e, vagy nem, így egy esetleges kismedencei fertőzést is ki tudnak zárni. Amennyiben pedig húgyúti fertőzés van csak, antibiotikumra lesz szüksége. A sok folyadékfogyasztás nagyon helyes, és sokat segít a gyógyulásban.  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 21.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Alhasi tájékú fájdalom laza széklet
Tisztelt Doktor úr! Emésztőrendszeri problémámra keresnék megoldást. Kb 1-1,5 hónapja kezdődhetett a hasfájós problémám, majd 1 hónapja volt egy (szerintem...
Jobb alhasi fájdalom, ciszták vagy...
Tisztelt Doktor Úr! Teljesen tanácstalan vagyok, hogy most akkor mi lehet a bajom, miért fáj az alhasam már 7 hónapja? 8-9 hónapja fennálló túrós folyás és...
Felhasi fájdalom
Üdvözlöm Most vettem észre furdéskor, hogy a hasam baloldala felvan duzzadva az alsó részén. Ha le hajlok fáj a hátam baloldalt. Ilyet még nem tapasztaltam....
Mi lehet a baj?
Tisztelt Doktor Úr! Colitis ulcerosam van, amely csak a vegbelet érinti. Nem tudom ez lehet az oka a fajdalmamnak. Alhasamnál tegnap este is,ma este is szorító...
Hasi fájdalom, diszkonfort érzés
Tisztelt Doktor Úr, 2021.decemberben kezdődtek az alhasi tüneteim, erős bélmozgás, émelygés, gyomor és mindkét oldali hasi fájdalom. 2020.decemberben voltam...
Bélprobléma?
Tisztelt Doktor Úr! Sokat küzdöttem felhasi és gyomortáji fájdalommal, ami miatt több vizsgálatom is volt. A gyomor nyálkahártyán metapláziás állapotot...