Férfiasság görbület.

Kedves orvos! Felfedeztem már rég hogy a péniszem a tövétől kb 3-4 centre meg van görbülve. 35-40 fokos szögben lefelé. Ez önmagában nem lenne gond de sajnos lefelé hajlékony tehát jobban is betudom görbíteni. Ez azt jelenti hogy közösülés során van hogy egy kicsit nehezíti a feladatom mert jobban meggörbül. Nem tudom hogy ez mennyire problémás. Azt szeretném megtudni hogy mit tehetek ez ellen? Voltam urulógusnál, azt mondta hogy ő nem lát elváltozást (ezt a következtetést néhány perc alatt vonta le) . Hozzátette hogy mivel ő merev állapotban nem fogja sosem látni ezért nem tud mit mondani erre, cska azt hogy szerinte túl dramatizálom. Meg azt hogy egy kicsit rövid a makkomnál az a kis bőrdarab ami odafogja a bőrt. Kimerem állítani hogy nem ez okozza a görbületet. Szóval ennyibe maradtunk vele. De nekem ez nem elég mivel tudom hogy elég nagy görbület van a péniszemben. Kérem segítsen mert nagyon zavar. A másik gondom pedig az hogy nem könnyen áll be a merevedés nálam, csak akkor ha nagyon felizgultam. Viszont ha nagyon felizgulok akkor hamar végzek, ha pedig nem vagyok nagyon beindulva akkor pedig nem elég jó a merevedésem. Szóval az nem vál be nálam hogy valami másra gondolok, mert akkor egyre kisebb a merevedésem. Próbáltam már Viagrát az jó volt, sikerült 2* egymás után is. Viszont tabi nélkül esélytelen hogy 2* is menjen a dolog. Kérem segítsen én egy 21 éves fiatalember vagyok és elég elkeserítőnek tartom a helyzetet. Tőlem még a 17 éves barátnőm is több sexet szeretne. Én is szeretném de nem megy. Szóval kérem adjon részletes útmutatást és tájékoztatót a 2 problémámmal kapcsolatban. Azt is írja le hogy költséges lenne e a görbületet eltüntetni vagy hogy a TB finanszírozza e. Mert ez nekem nagy probléma! Köszönöm előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza korai magömlés témában

Tisztelt Olvasónk!

   Kérdései első felére részletes választ interneten nem lehet adni. A görbületet és az esetleges teendőket csak fizikális vizsgálat alapján lehet megítélni. Ha van teendő, ma még csak magánklinikákon kell a korrekciós műtétért fizetni.

   A merevedési panasz illetve a gyors ejakuláció ilyen fiatal korban lelki eredetű. Érzékeny lelki alkattal, a férfiasságot hibásan teljesítménykét kezelve gyakori probléma. Ha párkapcsolata elmélyül, teherbíró lesz, amelynek a beleérző megértés az alapja, problémája magától megszűnik.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 07., 16:04; Megválaszolva: 2009. július 07., 16:04
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.