Impotencia

Na es ha veletlen nem lesz jo akkor gyogyithatoe ez? Persze mar van egy gyerekem de ha veletlen valamien gondbol adodoan lett valami es nem tudok termekenyiteni akkor ez orvosolhatoe? es mennyire komplikalt dolog ezt gyogyitani vagy hogyan kell?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza andrológia témában

Kedves Kérdező!

Ha van már egy gyermeke, akkor miért aggódik? Akkor valószínűleg nem lesz probléma a spermák megtermékenyítő képességével. Érte mostanában valami káros hatás, gyógyszert szedett? Panasza van? Ezeket a kérdéseket, ha elmegy a vizsgálatra fel fogják Önnek tenni.

Az impotencia a  merevedéssel kapcsolatos gondot jelent, de amitől Ön tart, az meddőségi probléma. Kérdésére válaszolva, hogy mennyire javítható az állapot, attól is függ, hogy pontosan milyen problémával állnak szemben.Ha a spermakép alapján felmerül valamilyen rendellenesség (pl. túl kevés a sperma, nem mozognak eléggé, nem megfelelő a formájuk) , akkor további vizsgálatok pl. hormonvizsgálat, genetikai vizsgálat, képalkotó vizsgálatok jönnek szóba. Döntően ezen eredményektől függ a további kezelés, és a lehetőségek.Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 07., 18:51; Megválaszolva: 2009. július 07., 18:51
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma