Babszem nagyságú csomó van a herezacskómban

Tisztelt Dr.Úr/Dr. Nő. A bal herém felett, a péniszem alatt a herezacskómban nemrég észrevettem egy babszem nagyságú csomót.Tapintás során elmozditható, és nem fáj, csak néha egy ici-picit.Úgy vettem észre, mintha reggel kisebb lenne, és este nagyobb-az egész nap után.Ez lehet hererák? Nagyon félek...tisztelettel várom válaszát.

WEBBeteg szakértő válasza mellékhere ciszta témában

Tisztelt Olvasónk!

Az Ön által tapintott képlet lehet mellékhere ciszta, amely egy ártalmatlan elváltozás. Amennyiben panaszt okoz, kis műtéttel eltávolítható.

Javaslom, hogy keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol ultrahang vizsgálattal egyértelműen kimutatható, és döntenek is a további teendőkről.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 03., 16:21; Megválaszolva: 2009. július 03., 16:21
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...