Visszatérő heregyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Mivel nem áll módomban magyar orvost felkeresni ezért kérem a segitségét! 2007 Februárjában kaptam (a lehető legrosszabb helyről) elősszöör gombás fertőzést (ami canestentöl hamar elmúlt) majd kb.3 hét múlva here, mellékhere és prosztata gyulladást. Ekkor már külföldon tartózkodtam (D-Korea) Elősször javult az állapotom az antibiotikum hatására de az orvosom csökkentette a dózist és újra erősödtek. A tünetek sosem voltak nagyon erősek. Kórokozót semmilyen (vizelet, vér ondo) vizsgálat sem mutatott ki. Kaptam antibiotikumot (nem tudom mit) intravénásan is, és a harmadik, valóban nagyon erős kúra után Egy harmadik doktor meggyogyultnak nyilvánitott. Ekkorra hereviszerem lett amit ő nem hozott osszefüggésbe. Azóta Új-Zélandon vagyok, a tünetek nem erősöddtek de most pár hete újra megnagyobbodott és keménzebb lett a herém. Kórokozót most sem találtak, Doxyczlint és Amoxycillint szedek két hete. A tünetek nem rosszabbodnak de nem is javulnak Egyenlőre körzeti orvosnál vagyok csak igérte hogy beszél utulógussal. Kérdésemi. Ha gombás eredetű a fertőzésem azt nehezebb kimutatni? Van-e rá gyógyszer? Elképzelhető valamilyen virusos ok? Bármilyen tanácsát előre is nagyon köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza prosztatagyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A krónikus prosztatagyulladás esetén sokszor nehéz kimutatni a kórokozót. A kivizsgálások előtt az alábbi életmódbeli változtatások javasoltak: erősen fűszeres ételek, alkoholfogyasztás, hosszútávú ülés és kerékpározás kerülése. A gombás fertőzés kivizsgálásához elképzelhető, hogy a húgyhólyag diagnosztikus tükrözésére is szükség lehet. A további vizsgálatok előtt egy nemibeteg-gondozóban javaslom még a nemi úton terjedő fertőzések kiszűrését.Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 30., 15:25; Megválaszolva: 2009. június 30., 15:25
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.