Urológia

Tisztelt Dr Úr! Egy nagy kérdéssel fordulok Önhöz. Két éves kisfiamal kedden elmentünk a helyi urológiai rendelésre.Ugyan is a házi orvosunk szerint fityma szűkülete van. A Dr úrnak elmondtuk ezt ő azonban minden érzéstelenítés nélkül neki esett és föl tépte neki a bőrt.Szegény majd meg halt a fájdalomtól. Másnap visszavittem akkor megismételték a beavatkozást. Azt az utasítást kaptuk, hogy naponta 3 szor húzzuk neki hátra a fitymát.Egyszer sikerült is de allig tudtuk vissza húzni a bőrt. Másnap megint vissza vittem, hogy nem boldogulunk a fityma húzogatással csak akkor már m, ásik orvos volt és ő azt mondta, hogy nem nyúl hozzá.Húzogassam neki naponta többször hátra. A kérdésem az lenne, hogy ha mi nem boldogulunk ezzel a feladattal akkor vissza fon nőni a bőr megint? Lessz-e valami baj belőle.Egyépként naponta többször betadin oldattal kezeljük neki már ameddig hátra lehet húzni.Kérem válaszoljon nekünk.Válaszát előre is köszönjuk. Az Árva Család

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fitymaszűkület témában

Kedves Árva család!

Ha a fitymán nem látható jelentősebb leszorítógyűrű, megpróbálható a fityma rendszeres visszahúzása. Azonban ha a hátrahúzást akadályozza a szűkület, nem érdemes erőltetni. A szobatisztaság elérése után ismételt urológiai kontroll javasolt.

 Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 28., 12:22; Megválaszolva: 2009. június 28., 12:22
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma