Mi lehet a gond?

Néhány nappal ez előtt hajnali merevedés közben hímvesszőm tövénél fájdalmat éreztem. Ez a fájdalom 4-5 napja még mindig tart és a fellépése merevedésekkor érezhető leginkább és a pénisz mozgatásakkor. Tapintással naggyából "belőttem " az érzékeny pontot, ami valamilyen "ín" lehet vagy rost ami a hímvesszőm tövétől felfelé tart. A fájdalom ezen ín elején érezhető kb 1 cm-en. 

Általam feltételezett ok: a probléma jelentkezését megelőző este zuhanyzás közben fanszörzetem borotválásakkor megszúrtam vagy megvágtam magam (magam sem tudom melyiket mert az  éles fájdalmat éreztem de vérzés nem volt tapasztalhato) . Azt sem tudom mennyire lehet köze ennek a dolognak a problémámhoz, mert a borotvával való szúrást a hímvesszőm jobb oldalán ejtettem a fent említett problémám pedig péniszem tövénél középen van.

Szexuális életet előte kb egy héttel éltem, azt így kizárnám én, hogy okozója lehet.

Segítségét előre is köszöm, várom mielőbbi válaszát.

 

WEBBeteg szakértő válasza felületes gyulladás témában

Tisztelt Olvasónk!

Az, hogy felületes gyulladás okozza-e a panaszát az kiderül abból, hogy van-e bőrpír az adott területen. Valóban lehet húzódás is az ok, ez esetben egy ártalmatlan dologról van szó, amely magától szűnik majd.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

WEBBeteg szakértő
Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 03., 16:19 ;Megválaszolva: 2009. július 03., 16:19
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom