Fityma

Tisztelt Szakértő! A párom csípős érzésre, fájdalomra panaszkodik, mikor a fityma lecsúszik a makkról. Látszik is, hogy nem olyan, mint korábban. Olyan, mintha a fék tovább engedné alul a bőrt, és nem is öleli olyan szépen körbe a makkot, hanem saját maga alá gyűrődik. A párom 53 éves és ez a panasza kb. fél éve kezdődött. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fityma témában

Tisztelt Kérdező!

Nagy valószínűséggel a párjának enyhe fitymaszűkülete van. Ez korai stádiumban kezelhető megfelelő kenőccsel. Javaslom urológiai rendelés felkeresését, illetve háziorvosnál vércukorvizsgálat elvégzését, ugyanis fitymaszűkület lehet a cukorbetegség első jele is.

 Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 20., 22:15; Megválaszolva: 2009. június 20., 22:15
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.