• A lágyéksérv műtét terméketlenné tesz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A férjemnek lágyéksérve van, mely a herezacskónál domborodik ki. Azt hallottam, hogy a műtét után előfordulhat, hogy nem lehet gyermeke. Igaz ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyéksérv témában

        A lágyéksérv műtéte során a nyitott lágyékcsatornát szűkítik, amelynek elvileg szövődménye lehet a here vérkeringésének romlása. Az nem igaz, hogy nem lehet gyermeke, mert a másik herében a keringés továbbra is zavartalan marad.


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-09 17:30:24; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Hétfőn lesz 7 hete, hogy szűltem, első szülésem és terhességem volt. 18 óra vajúdás után szűltem természetes úton, nehéz szülés volt több varrással. 5 hétig tudtam szoptatni tápszerrel kiegészítve mert nagyon...