• Véres vizelet nőnél - Mennyire súlyos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Véres a vizeletem és a vizeletürítés is alhasi fájdalommal is jár. A vizeletben mintha véres nyálkahártya darabok is lennének (a havi vérzés nem aktuális). Tegnap hideg kőre ültem, ez lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a Húgyhólyag, véres vizelet témában

        A véres vizelet illetve a vizeléskor jelentkező alhasi fájdalom a húgyhólyaggyulladásra jellemző. Ha nem kezelik, a vesére is terjedhet a gyulladás, ezért háziorvosát keresse fel, aki a vizelet vizsgálata mellett antibiotikumot is ír fel. Addig is igyon bőven folyadékot és pihenjen!

        A felfázás nem a hideg kőtől van, pontosabban az nem elég a felfázáshoz, ezért arra hiába vigyáz. Viszont bármilyen lelki, szellemi, fizikai túlterhelés meggyengíti annyira az immunrendszert, hogy azonnal jönnek a gyulladások. Ez ellen C-vitaminnal, sok pihenéssel, és olyan tevékenységekkel lehet védekezni, amelyek a testi-lelki egyensúlyt segítik.


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-09 17:00:19; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: