• Állandó alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kb.20 éve gondjaim vannak az érzékeny hólyagommal, kb. azóta, hogy nőgyógyászati műtétem volt. Általában ekkor csak télen jött elő a fájdalom nyári idóben panaszmentes voltam. Most azonban kb. október óta folyamatosan fáj az alhasam a hólyag tájékán, TÖBBFÉLE VIZSGÁLATON ESTEM ÁT:v

        vizelet rutin-negatív + fehérje

        vizelet tenyésztés: negatív

        alhasi ultrahang: régóta 1-2 ciszta a jobb oldali vesében

        Hólyagtükrözés: elváltozás nincs a nyálkahártya erősen véreres.

         Nőgyógyászati vizsgálat:" NINCS NŐGYÓGYÁSZATI betegsége" citológiai szűrést elvégezték, az eredményt 1-2 napon belül megkapom.

        2 KÚRA Dermyc és Cerox antibiotikum után az urológusom Cataflamot és No-spát írt elő. A panaszaim nem szűnnek, sőt fokozódnak: egő, szúró alhasi hólyagtáji fájdalmak, nagyon hasonlítanak a menstruáció előtti fájdalmakhoz. Menstruációm már nincs egyrészt a korai nőgyógyászati műtét miatt, másrészt 56 éves vagyok.

        WEBBeteg szakértő válasza a kismedencei fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos a krónikus kismedencei fájdalom nagy kihívás kezelőorvosnak és betegnek egyaránt. (A témával foglalkozó cikket a honlapon talál.) Egy neurológiai (ideggyógyászati) vizsgálat elvégzése még szerencsés lenne, melynek eredményével a nőgyógyászát keresse fel, és közösen dolgozzanak ki valamilyen kezelési tervet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-21 13:11:34; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: