• Impotencia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! 17 éves férfi vagyok, szexuális problémám akadt. Még sosem volt szexuális kapcsolatom, de pár napja megismerkedtem egy hölggyel, akivel az ágyban kötöttünk ki. Az előjáték alatt minden rendben ment, a behatolás után azonban a nemi szervem nem működött, aktus közben lekonyult, pedig nem mentem el és továbbra is kívántam a szexet. Nem iszom, nem dohányzom, nem kábítózok, így ezen az estén sem. Sűrűn végzek önkielégítést, de közben sosem jelentkezett ez a probléma. Mi a gond? Talán az óvszer lehet a hibás? Köszönöm válaszát! Sz

        WEBBeteg szakértő válasza a impotencia témában

        Tisztelt Kérdező!

        A nemi élet kezdeténél gyakran előfordul hasonló merevedési zavar, melyet a túlzott stressz okoz. Próbáljon a nemi együttléthez kellemes, nyugodt környezetet teremteni. A probléma állandó párkapcsolat és rendszeres nemi élet kialakítása után spontán megszűnik.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-10 09:07:28; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés