• Kellemetlen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur,

        rovid keresem az lenne, hogy 2 napja erzem mint ha a jobb oldali herem kicsit nagyobb lenne, fajni nem faj csak kicsit kellemetlen. Mitol lehet? A nagyobb gond az, h kulfoldon tartozkodom meg ket honapig es csak utana tudok orvoshoz menni. nem tul keso?

         

        Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a hereméret témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha a here mérete tényleg megnövekedett, akkor nem szerencsés 2 hónapot várni az orvoshoz fordulással. Ilyenkor a komoly probléma kizárásához a herezacskó megtapintása és ultrahangos vizsgálta szükséges. Ha a tünetei 1 héten belül nem szűnnek vagy kiújulnak, forduljon urológushoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 09:36:56; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur! 1 honapja volt fitymafek mutetem es merevedeskor meg mindig erzekeny es faj ha hatrahuzom a bort. Es kisebb serulest meg mindig latok. Olyan mintha meg mindig be tudna szakadni. Lehet hogy nem jol hajtottak vegre a mutetet? Vagy varjak...