• Probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt WebDoktor! 23 éves srác vagyok és elég reménytelen problémáim vannak! Van egy barátnőm 2 éve vagyunk együtt elég jó vele a sex, de mostanába nem igazán! Van amikor nem bírom már csak 5-10 percekre! Nem panaszkodik de azért ilyen fiatalon tovább kéne bírnom! Vol 2 alkalom is hogy szétmentünk és más lányokkal próbálkoztam de velük meg 2 percnél tovább nem is igazán bírtam! Nem tudom hogy lelki probléma-e ez vagy más de elég kellemetlen! Nem is beszélve előjátékokról mert arról teljesen le kellett mondanom mert ha elkezd a hímvesszőmmel játszani akkor nem is bírom ki az aktusig! Bizsergő érzés önt el és nem bírok uralkodni rajta! A makkommal meg amúgy is van valami mert ha hozzáérek ahogy fel van húzva a bőr elég kellemetlen érzés vagy ha az alsógatyába felhúzódik és hozzáér az alsógatya...stb. Mit lehetne tenni ezek ellen? Válaszát előre is KÖSZÖNÖM!

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A makk enyhe érzékenysége normális, ha teljesen fedi a fityma. Ez megszűnik, ha ilyen betegnek például körülmetélésre van szükség. Teendőt nem igényel. A korai magömlés hátterének felderítésére urológiai vizsgálat után szexuálpszichológus felkeresése javasolt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 09:35:48; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: