Neuropathia?

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Tóth Ádám vagyok, 20 éves. 1 éve kezdődtek a panaszok, amikor azt vettem észre, hogy futás közben elkezdett fájni a nemi szervem jobb oldala (belül a péniszben, de már a testen belüli szakaszon) Nem sokkal később kezdődtek a merevedési zavarok, majd az érzéscsökkenés, amit hihetetlenül erős fájdalom kísért. Jóformán minden egyes lépésnél fájt és zsibbadt, főleg ülés ás állás közben. Sérv lehetőségét azonnal kizárták, s az UH sem mutatott semmit, az urológus nem tudott mit mondani. Decemberben kaptam egy diphrophos injekciót az érintett területre, s a fájdalom elviselhetőbbé vált, de a tünetek egyáltalán nem javultak. A CT-n sem látszik semmi, ami esetleg nyomhatná az ideget, mégis azon a ponton túl ahol fáj, hihetelenül lecsökkent az ideg ingerületvezetése. Szedtem karbamazepint (Tegretol) , de az sem vezetett eredményre. Nem iszok alkoholt, nem dohányzok, rendszeresen sportolok, nem vagyok cukorbeteg. Iszonyú így élni, 1 éve még versenyszerűen sportoltam de azt is abba kellett hagynom emiatt. Akárhogy is terhelem pl. futáskor vagy nagyobb súlyok emelésekor, este sokkal jobban fáj mindig, s néha a Cataflam se tud segíteni, de reggel mindig jobb egy fokkal, s mintha előröl kezdődne az egész...Jelenleg teljes impotenciáról beszélhetünk, s olyan érzéscsökkenésről néha, hogy a nemi szervemet akár tűvel is szurkálhatnám, az se fájna annyira...

Ön szerint milyen fajta betegség lehet ez? Kitől tudnék segítséget kapni, mert úgy érzem a Honvéd kórházban úgy néznek rám, mintha egy 70 éves volt katona lennék, akinél sokkal természetesebb egy-egy ilyen jelletgű betegség, de 20 éves leszek csak! Megköszönném ha tudna valamilyen magán ideggyógyászt ajánlani Bp-n, mert én úgy látom a jelenlegi "kezelésem" nem vezet sehová. Kérem segítsen, válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Tóth Ádám

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza neuropátia témában

Kedves Ádám!

Nem találkoztam még az Önéhez hasonló panasszal. Ha keresném a panasz okát, akkor először helyben keresném, ami az urológus feladata. Másodsorban a penist ellátó ideg kilépési helyének megfelelően keresnék okot (UH, CT) , illetve az ideget adó gerincvelő szegmentum vizsgálatát végezném MR-rel. Ha semmilyen más neurológiai tünete nincs, leginkább ezekre tudnék gondolni. Valamint esetleg valamilyen helyi toxikus ártalom következménye lehet (fertőzés, kémia szerek használata) . Budapesti magán ideggyógyászati rendelést nem tudok Önnek javasolni. Próbáljon orvost-kórház váltani, hátha újabb ötletek is felmerülnek a másik szakorvosban.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Kérdés: 2009. június 17., 21:57; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:49
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés